Om Tanja Lange

Den Faglærte Sadelmager

Tanja Lange


En korrekt tilpasset sadel, er et vigtigt redskab til en sund hest der yder sit bedste for rytteren, uanset om det drejer sig om dressur eller spring på konkurrenceplan eller blot hyggelige ture. Kontakt mig for sadeltjek eller sadeltilpasning alle hverdage på tlf: 21943111.

MOBIL: 21 94 31 33

Sadelmager Tanja Lange

Din professionelle sadelmager


Din professionelle sadelmager Tanja Lange er udlært i xx på xxx og har i xx antal år arbejdet med tilpasning af sadler til både professionelle, konkurrencerytter og hobby/hyggeryttere.

Jeg tilbyder tilpasning af dine eksisterende sadler samt rådgivning og hjælp til at finde nye eller brugte sadler til din/dine hest(e). Sadeltilpasning og rådgivning foregår i stalden hos dig, og jeg køre på hele Sjælland samt på Bornholm efter forudgående aftale.

Når vi sammen skal finde en sadel der passer din hest går jeg ud fra hestens bygning og anbefaler den sadle, uafhængig af model og mærke, der bedst passer din hest. Det er ligeledes vigtigt at sadlen passer til dit brug og din bygning. Jeg anbefaler derfor aldrig en sadel jeg ikke har set ligge på hesten under rytter.

Trænger din sadel til omstopning?


  • Hesten virker anspænd og øm i sadel eller gjordlejet ved strigling
  • Hesten reagerer uhensigtsmæssigt ved opsadling. Napper efter gjorden eller tripper og viger fra sadlen.
  • Hesten ændre adfærd under rytter. Løber, bukker eller reagerer ikke på hjælperene som den plejer.
  • Osv.


Tanja Lange - Birkegårdsvej 39 - 4370 Store Merløse - CVR. nr. 26299993 - Tlf. 21 94 31 33